Festmenyer
Menyer som serveras på festdukade bord med blommor och ljus.
Meny 1
Lax och kräfttimbal med romsås, smör och rosenbulle
Helstekt kalvytterfilé med rosépepparsås, selleripuré, grönsaker och potatisbakelse
Cocos och romparfait med wokade exotiska frukter
Meny 3
Carpaccio med rostade pinjenötter och tryffelpeccorino
Smörstekt torskrygg med räkor, champinjoner och krasse, potatis och pepparrotspuré
Säsongens frukt och bärtallrik med hallonsås och cocosrullade äkta vaniljglasskulor
Meny 5
Kräftcheesecake
Fläskfilé med ugnsstekta rotfrukter, gorgonzolasås och råstekt potatis
Vaniljpannacotta med hallontäcke
Meny 7
Rostbiffscanapé med pickles och remouladesås
Pocherad fjordlaxfilé med hollandaisesås, pressgurka och dillkokt potatis
Kanelparfait med hallonsås och färska bär
Meny 9
Gubbröra på kavring
Helstekt örtkryddad fläskkarré med bearnaisesås, grönsaker och purjolökspotatis
Sorbettallrik med färsk frukt
Meny 2
Grillad pilgrimsmussla på bädd av avocadocreme smaksatt med ingefära
Majskycklingbröst från Bjäre fyllt med grye'er ost, rödvinssås, picklade grönsaker och hasselbackspotatis
Chokladfondant med färska bär och slagen grädde
Meny 4
Klassisk Toast Skagen
Helstekt oxfilé "Provencale" med vitlökssmör, brynta champinjoner, baconlindade haricot verts och råstekt potatis
Chokladmousse med färska bär
Meny 6
Gin- och enbärsgravad fjordlax med svartvinbärssås
Honung- och apelsinglacerat ankbröst med apelsinsås, selleripuré och ugnsrostad potatis
Citron- och limepaj med syrad grädde
Meny 8
Skånsk sillsmörgås med gräddfil och hackad gräslök
Dansk flæskesteig med rödkål, äppelmos, grönsaker och kokt potatis
Nilssons chokladkaka med slagen grädde
Meny 10
Färskrökt lax på surdegsbröd med romgrädde och riven pepparrot
Helstekt hjortfilé med murkelsås, päron, gelé, grönsaker och potatisgratäng
Varma hjortron med äkta vaniljglass