Festmenyer

Menyer som serveras på festdukade bord med blommor och ljus.

Meny 1

  • Lax och kräfttimbal med romsås, smör och rosenbulle

  • Helstekt kalvytterfilé med rosépepparsås, selleripuré, grönsaker och potatisbakelse

  • Cocos och romparfait med wokade exotiska frukter

Meny 3

  • Carpaccio med rostade pinjenötter och tryffelpeccorino

  • Smörstekt torskrygg med räkor, champinjoner och krasse, potatis och pepparrotspuré

  • Säsongens frukt och bärtallrik med hallonsås och cocosrullade äkta vaniljglasskulor

Meny 5

  • Kräftcheesecake

  • Fläskfilé med ugnsstekta rotfrukter, gorgonzolasås och råstekt potatis

  • Vaniljpannacotta med hallontäcke

Meny 7

  • Rostbiffscanapé med pickles och remouladesås

  • Pocherad fjordlaxfilé med hollandaisesås, pressgurka och dillkokt potatis

  • Kanelparfait med hallonsås och färska bär

Meny 9

  • Gubbröra på kavring

  • Helstekt örtkryddad fläskkarré med bearnaisesås, grönsaker och purjolökspotatis

  • Sorbettallrik med färsk frukt

Meny 2

  • Grillad pilgrimsmussla på bädd av avocadocreme smaksatt med ingefära

  • Majskycklingbröst från Bjäre fyllt med grye'er ost, rödvinssås, picklade grönsaker och hasselbackspotatis

  • Chokladfondant med färska bär och slagen grädde

Meny 4

  • Klassisk Toast Skagen

  • Helstekt oxfilé "Provencale" med vitlökssmör, brynta champinjoner, baconlindade haricot verts och råstekt potatis

  • Chokladmousse med färska bär

Meny 6

  • Gin- och enbärsgravad fjordlax med svartvinbärssås

  • Honung- och apelsinglacerat ankbröst med apelsinsås, selleripuré och ugnsrostad potatis

  • Citron- och limepaj med syrad grädde

Meny 8

  • Skånsk sillsmörgås med gräddfil och hackad gräslök

  • Dansk flæskesteig med rödkål, äppelmos, grönsaker och kokt potatis

  • Nilssons chokladkaka med slagen grädde

Meny 10

  • Färskrökt lax på surdegsbröd med romgrädde och riven pepparrot

  • Helstekt hjortfilé med murkelsås, päron, gelé, grönsaker och potatisgratäng

  • Varma hjortron med äkta vaniljglass