Catering - Menyer

Förrätter
1. Tomat och mozarellasallad med färsk basilika, ciabatabröd - 45 kr
2. Färskrökt helleflundra på toast med pepparrotsgrädde - 66kr
3. Vol au vent med handpillade räkor i dillmajonäs - 75 kr
4. Ört- och konjaksgravad svensk oxfilé med fransk senapsås, pumpernickel - 69 kr
5. Skaldjurstallrik med räkor, hummer, musslor, rhode islandsås, smör, bröd - 110 kr
6. Parmaskinka med säsongens melon, smör och bröd - 55 kr
7. Gin och enbärsgravad fjordlax med svartvinbärsås, smör, bröd - 60 kr
8. Nilsson´s silltallrik med västerbottenost, smör, danskt rågbröd - 55 kr

Varmrätter
1. Smörstekt laxkotlett med lökfräst bladspenat och hollandaisesås - 125 kr
2. Rimmad fjordlax med dillstuvad potatis -125 kr
3. Klassisk sjötunga Walevska - dagspris
4. Gräddstekt torskfilé med dillkokt potatis och färska primörer - 110 kr
5. Marinerat kycklingbröst med mangosås, wokade grönsaker - 110 kr
6. Vitlöksmarinerade lammkotletter med vitlöksmör, potatisgratäng - 150 kr
7. Kalvnoisette med gräddstuvade kantareller och färska grönsaker - 175 kr
8. Baconlindad fläskfilé med choronsås, råstekt purjolökspotatis - 130 kr
9. Helstekt strutsfilé med calvadossås, grönsaker, gräddkokta svartrötter - 195 kr
10. Chataubriand med mustig rödvinsås, soltorkade tomater, grönsakswok - 235 kr
11. Marinerade lammfiléer med pernodsås och lökbrynta kantareller - 205 kr
12. Hjortfilémedaljonger med gräddstuvade murklor, färska grönsaker, rönnbärs-
gelé, babypäron, pommes perisienne - 235 kr

Desserter
1. Knäckkorg fylld med säsongens frukter och bär, glass och grädde - 90 kr
2. Vit chokladmoussé med färska bär - 48 kr
3. Vår egen hemlagade tiramizu - 48kr
4. Valnötspaj med slagen grädde - 55 kr
5. Tropisk frukttallrik med glass och grädde - 60kr
6. Nilsson´s desserttallrik med sorbé, parfait, färskfrukt och bär - 70 kr

Bufférätter
1. Varmrökt fjordlaxfilé med Nilsson´s specialsås, dillkokt potatis - 130kr
2. Kall rostbiff med tillbehör serveras med potatissallad el potatisgratäng - 110kr
3. Gravad fjordlax med senapsmarinerad potatis - 125 kr
4. Varmrökt majskyckling från Bjäre, Waldofsallad eller potatissallad - 125kr
5. Ugnsbakat kalkonbröst med fransk, Italiensk eller svensk potatissallad - 100 kr
6. Hembakade pajer med mixad sallad och dressing - 80 kr

Hembakat bröd, smör och i förekommande fall grönsallad ingår i bufférätterna.
Upplagt på fat garnerat med exotiska frukter.