Restaurang - Musikkvällar

God mat och kultur
Höjdpunkten i restaurangverksamheten är våra musikkvällar. God mat, gott att dricka och hög-kvalitativ underhållning. Nilsson's är Ängelholms främsta "venue", eller spillested, när det gäller kombinationen restaurang/scen för god mat och njutbar jazz! Som nån sa ...

"Stämmningen är så tät att man skulle kunna skära en kniv genom den. Stearinljusen fladdrar. Det är så tyst att man skulle kunna höra en knappnål falla. Då hörs den, den första tonen från kvällens konsert. Gästartisten är speciellt utvald och tillhör oftast genren jazz/blues. Artisten och bandet ger allt och kvällens timmar som annars kan kännas långa är alldeles för fort förbi."

I goda vänners lag, med god mat och något gott att dricka, kanske en konjak till kaffet har man avnjutit en kväll att minnas. Sedan Johnny Hagman och Arne Maltéus började med jazzkvällar 1993 har många kända namn gästat oss, bl a:
  • Jan Allan, Lars Erstrand, Svante Thuresson, Berndt Egerbladh, Sonya Hedenbrath, Scott Hamilton, Anders Berglund, Adde Malmberg, Tina Leijonberg, Etta Cameron, Karin Glennmark, Jazz i baljan, Al Grey, Hayati Kafe

Med jämna mellanrum förvandlar vi biblioteket till ett riktigt jazzhak. Kl 18:30 slår vi upp dörrarna, kl. 20:30 drar artiserna i gång och kör två set. Uppdukad står kvällens jazzbuffé för endast 170 kr. Entrén till jazzkvällarna är 150 kr. Vi har fullständiga rättigheter.
Under sommaren gör vi ett kort uppehåll men till hösten är vi tillbaka. Se vidare Program Musikkvällar.

Välkomna!
PS: För att försäkra dig om en plats, ring gärna och boka bord då antalet gäster vi kan ta emot tyvärr är begränsat. DS.

Ring 0431-828 66