Nilssons Skafferi

Valbara menyer 2016

Förrätter 70 kr
  1. Ägg och sillsmörgås
  2. Gubbröra på kavring
  3. Tomat- och mozzarellasallad
  4. Lantpaté med cumberlandsås

Förrätter 80 kr
  1. Gin- och enbärsgravad fjordlax med svartvinbärssås
  2. Canapé och Skagenröra och laxros
  3. Silltallrik med 3 sorters sill, ägg och ost
  4. H C Andersen smörgås - rågbröd, bacon, leverpastej och köttgelé

Varmrätt 150 kr
  1. Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis
  2. Baconlindad kycklingfilé med dragonsås, gelé och klyftpotatis
  3. Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och potatismos
  4. Dansk flæskesteig med rödkål, äppelmos, skysås och kokt potatis
  5. Fläskschnitzel med sparris, bearnaisesås och stekt kulpotatis
  6. Pocherad laxfilé med hollandaisesås, pressgurka och dillkokt potatis
  7. Ärtsoppbuffé med rimmad fläskbog, fläskkorv, smör, bröd, pannkakor, sylt och grädde
  8. Burgundisk oxköttgryta med rödvin, champinjoner, syltlök och potatispuré eller ris
  9. Caesarsallad med kyckling eller räkor

Varmrätt 165 kr
  1. Fläskfilé med gräddstuvad Karl-Johan svamp, grönsaker och råstekt potatis
  2. Kalvstek med gräddsås, pressgurka, gelé, grönsaker och kokt potatis
  3. Fläsknoisette med Café de Paris-smör, wokade grönsaker och potatisgratäng
  4. Smörstekt färsk torskfilé med dansk remouladesås och kokt potatis
  5. Vildsvinsfärsmedaljong med kantarellsås, rönnbärsgelé, grönsaker och kokt potatis

Kvällens dessert 60 kr

Övriga menyer
Gåsmeny med 3 rätter - 325 kr
Julbord - 395 kr